Soy el esclavo de la Señora DamaGisela, a su lado el mas afortunado de los esclavos, hace unos años no hubiera soñado con poder lamer sus zapatos y en cambio ahora luzco con orgullo su collar, todo cuanto hago es poco, ELLA se merece eso y mucho mas y en mi mano está el intentar proporcionárselo

Castigos

DEL 17-10-2011 AL 22-10-2011
CASTIG
A casa:
A l’arribar, descordar-te la camisa i deixar-la penjada de la cintura, anar a buscar el gat i esperar amb les mans darrera el clatell i les cames obertes. Al final de l’horari laboral, desprès aniràs a netejar-te el cul i lubricar-lo(si vols clar). Desprès muntaràs el pc a l’habitació xicoteta, asseient-te , engegant el plug que hi haurà, hi estaràs 10m. controlant el temps amb la gallineta. A l’acabar aniràs al meu costat, et posaràs de genolls, de cara a mi i em suplicaràs que t’abofetegi per aprendre a ser un bon esclau i que t’assoti els ous per no faltar-me mai mes al respecte, et posaràs el tanga a la boca i tancaràs els ulls.
Cada hora fer 10 flexions, 10 sentadilles, pelar-te-la i desprès beure tota l’aigua del bol.
No utilitzar cap moble
No parlar sinó se’t dirigeix la paraula
Sempre de genolls amb les mans darrera, aguantant l’arnes gros(preparat) i d’esquena a mi, amb l’esquena dreta, quant jo estigui al sofà(o jo et digui ara), amb el front tocant el terra i el cul encarat cap a mi, les mans obrint el cul i l’arnes a la meva falda.
Sempre que estiguis de peu, te la pelaràs
La boca plena amb el meu tanga, que cada cop que vagi al bany, el portaràs
Demanaràs permís per escrit i sols per utilitzar l’ordinador indicant el temps estimat que necessités i el que vols fer
Dormiràs amb les tobilleres i les munyequeres posades i estacat al llit
Al llevar-te (a mes de lo indicat a les normes),quant ja hagis escalfat la llet, agafaràs el plug rosa, te’l posaràs a la boca, sortiràs a la terrassa, t’agenollaràs i t’el ficaràs, et masturbaràs fins arribar al límit i et regaràs la polla amb tota l’aigua que hi hagi a la regadera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario